Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

56ο Ράλλυ ΔΕΘ στις 14-15 Σεπτεμβρίου

Δημοφιλή

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης μας δίνει μια πρώτη εικόνα για το 56ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ., του μακροβιότερου αγώνα ράλλυ της χώρας μετά το Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2024, αποτελώντας τον τρίτο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ ασφάλτου. Η φετινή έκδοση του αγώνα περιλαμβάνει 4 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές (2 επαναλαμβανόμενες), συνολικού μήκους 89.6 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, το 56ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. περιλαμβάνει το προαιρετικό shakedown στη Γαλάτιστα, καθώς και πανηγυρική εκκίνηση & τερματισμό στη πλατεία Αριστοτέλους. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (09:00-13:00) στο χώρο του παλαιού εργοστασίου «ΦΛΩΡΙΝΑ» στην είσοδο του χωριού Γαλαρινός Χαλκιδικής, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός & τεχνικός έλεγχος των συμμετεχόντων και των αυτοκινήτων τους. Ο ίδιος χώρος θα αποτελέσει και το Service Park του αγώνα. Από τις 14:00 και ως τις 17:00 του Σαββάτου θα διεξαχθεί το shakedown της Γαλάτιστας, με φόντο το αξιοθέατο της ομώνυμης κωμόπολης, τον βυζαντινό πύργο. Η διαδρομή που θα χρησιμοποιηθεί είναι η παλαιά επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, αμέσως μετά την έξοδο του χωριού Γαλάτιστα.

Διαβάστε περισσότερα: https://trcoff.gr/motorsport/56-rally-deth

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία