Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν τα κατάφερε κόντρα στον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

«Κρύα» ήττα, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε μόλις στο 3′, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού γνώρισε την ήττα με 1-3. Δυναμικά ξεκίνησε κόντρα στον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ Β κι αυτό απέφερε άμεσα καρπούς, αφού κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην Ευκαρπία, πριν από τη συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών αγώνα.

Ο Ρικάρντο έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε στον επερχόμενο Γιαξή που με πλασέ από τα όρια της περιοχής, άνοιξε το σκορ για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ Β να μην κατορθώνει να διατηρήσει το προβάδισμα του για πολύ.

Στο 12′ κα σε μια κατάσταση πίεσης, η μπάλα έμεινε «ζωντανή» στα καρέ του Ζ. Ζίβκοβιτς, κατέληξε στον Κουάδρα, που νίκησε τον Σέρβο πορτιέρε με ένα σουτ στην κλειστή γωνία, για το 1-1. Γρήγορα ο ΠΑΟΚ Β από θέση οδηγού, μπήκε σε αυτή του κυνηγού στο σκορ, αφού ο Ρόμο πήδηξε πιο ψηλά από όλους, στη μικρή περιοχή των «ασπρόμαυρων» , μετά από σέντρα του Πολέτο, για να γράψει το 1-2 στο 17′.

Ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει μετά το σοκ των δύο γρήγορων γκολ, και να πάρει εκ νέου τον έλεγχο, κάτι που κατάφερε σταδιακά, και μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας, άρχισε να βγάζει πράγματα στο γήπεδο.

Στο 31′ ο Ρικάρντο είδε το σουτ του από καλή θέση να σταματά σώματα, ενώ στη συνέχεια ο Λεβαδειακός με συνεχόμενες διακοπές, προσπάθησε να παγώσει τον ρυθμό της αναμέτρησης. Στο 41′ ο Δαρέλας έπιασε ένα καλό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τον ΠΑΟΚ Β ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Τσοπούρογλου να πλασάρει μέσα από την περιοχή, την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ, με τους «ασπρόμαυρους» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, πίσω στο σκορ με 1-2.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του κόουτς Αλεξιάδη να μπαίνει με διάθεση να πιέσει και να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ως μοναδικό στόχο να τον κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους, και να «ροκανίσουν» με καθυστερήσεις από νωρίς τον χρόνο, παγώνοντας παράλληλα τον όποιο ρυθμό. Ως εκ τούτου, φάση άξια καταγραφής δεν έλαβε χώρα μέχρι το 79′, όταν τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ Β.

Ίσως στη μοναδική προσπάθεια του Λεβαδειακού στο δεύτερο μέρος, ο Ρόμο βρέθηκε ξανά μόνος του στη μικρή περιοχή, και με κεφαλιά έγραψε το 1-3, νικώντας τον Ζίβκοβιτς στο 79′. Εκεί ήταν που μπήκε και η «ταφόπλακα» στις ελπίδες του ΠΑΟΚ Β, με το 1-3 να μένει μέχρι το φινάλε, χωρίς κάποια άλλη σημαντική στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ζίβκοβιτς, Τασιούρας, Κιτσάκης (46′ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής (69′ Γκούμας), Δαρέλας, Νινούα, Τσοπούρογλου (69′ Ρούμνιατσεβ), Ρικάρντο (56′ Σπυράκος) , Πανίδης (80′ Γκιτέρσος).

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Κροφ, Βήχος, Λιάγκας (57′ Τσελεπίδης), Τσάπρας, Σωτηράκος, Μπελμόντε, Μεχία, Νίκας (57′ Συμελίδης), Κουάδρα (76′ Χάμοντ), Πολέττο (46′ Γιαννιώτας), Ρομό (88′ Τσιριγώτης)


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία