Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

88η ΔΕΘ: Τo πρόγραμμα των φετινών συναυλιών

Σημαντικά ονόματα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών θα ανέβουν στην κεντρική σκηνή της φετινής Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο καθημερινός κύκλος των συναυλιών θα ανοίξει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου με τους Gipsy Kings και Nicolas Reyes.

Τη σκυτάλη παίρνει τη Δευτέρα το γερμανικό συγκρότημα Bananafishbones ενώ την Τρίτη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου με την Βίκυ Καρατζόγλου και τον Βύρωνα Τσουράπη έρχονται για να ξεσηκώσουν το κοινό σε μια μοναδική μουσική παράσταση.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Ελευθερία Αρβανιτάκη θα ανέβουν στην σκηνή την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη θα ακολουθήσουν οι Γιώργος Κακοσαίος και Χριστίνα Σάλτη.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Σαμπάνης και η Klavdia θα ξεσηκώσουν το κοινό, ενώ το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Έκθεσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική εμπειρία, με τη Μαρίνα Σάττι το Σάββατο και την Πάολα την Κυριακή 15/09.

Όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιούνται στην Κεντρική Σκηνή της Έκθεσης στο Τόξο της ΧΑΝΘ με ώρα έναρξης 21:30. Η είσοδος στο χώρο των συναυλιών θα πραγματοποιείται με το εισιτήριο της ΔΕΘ, το οποίο ανέρχεται στα 8 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version