Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Άμεσα στη Θεσσαλονίκη ο Τσαλόφ»

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAONLINE αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσής του ο Φέντορ Τσαλόφ είναι πλέον μια «ανάσα» από τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως έχει συμφωνήσει με τους «ασπρόμαυρους» σε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα του αποφέρει για κάθε χρόνο αυτού 1.6 εκατομμύρια (1.3 συν 300 χιλιάδες μπόνους) με την πληροφορία της μετακίνησής του στη Θεσσαλονίκη να επιβεβαιώνεται και από την πλευρά των Ρώσων.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα δημοσιεύματα από την πατρίδα του 26χρονου επιθετικού αναφέρουν πως η μεταγραφή είναι ουσιαστικά «κλεισμένη», ενώ το πηγαίνουν κι ένα βήμα παραπάνω με πρόσθετες λεπτομέρειες αναφορικά με την άφιξή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται σε αναφορές των Ρώσων αναφορικά με τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Φέντορ Τσαλόφ: «Ο επιθετικός της ΤΣΣΚΑ θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή είναι πλήρως συμφωνημένη. Ο παίκτης αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα αύριο και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία