Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Άλοφς: «Ο ΠΑΟΚ να συμφωνήσει με τα θέλω μας για Νάρεϊ»

Δημοφιλή

Ακόμα πιο θολό είναι το τοπίο αναφορικά με τον Κάνεντ Νάρεϊ, μετά τις νέες δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Κλάους Άλοφς παρουσιάστηκε ανένδοτος στις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του παίκτη στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως πρέπει να είναι όλοι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

«Θα πρέπει να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες. Αυτήν τη στιγμή είμαι μάλλον συγκρατημένος» είπε αρχικά ο Άλοφς σε συνέντευξή του και πρόσθεσε: «Έχουμε ξεκάθαρες ιδέες και μόνο ένα πολύ, πολύ περιορισμένο πεδίο δράσης. Είναι εντελώς ανοιχτό αυτό που συμβαίνει τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν ο ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τους όρους μας. Ξέρει τι θέλουμε».

«Πρέπει να προχωρήσουμε ρεαλιστικά και να δουλέψουμε μαζί, με προσανατολισμό να βρούμε μία λύση. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι… Δεν έχουμε να παρατήσουμε κάτι, αλλά πρέπει να δράσουμε με γνώμονα το συμφέρον της ιδιοκτησίας, της διοίκησης και των μελών της Φορτούνα».

«Αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο Νάρεϊ θα πρέπει να επιστρέψει στην κανονική λειτουργία. Όλοι προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Αλλά αν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε πρέπει να το αποδεχτεί και να το αντιμετωπίσει» κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία