Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ ο Καγκάβα

Δημοφιλή

Το πρώτο του γκολ μετά από πολύ καιρό πέτυχε ο πρώην μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, Σίντζι Καγκάβα. Ο Ιάπωνας δεν διανύει τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς χθες (27/8) πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σεντ Τρουίντεν, έπειτα από 12 συμμετοχές.

Ο Καγκάβα σκόραρε με πέναλτι απέναντι στη Μαλίν στη νίκη της ομάδας του με 3-1, ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις, αναφερόμενος και στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έγινε η μοναδική ομάδα στην καριέρα του, που δεν κατάφερε να σκοράρει με τη φανέλα της σε επίσημο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιάπωνας:

«Δεν έχω αρκετά χτυπήματα πέναλτι σε κάποια από τις ευρωπαϊκές ομάδες, που συμμετείχα, από τότε που έφυγα ως νεαρός στην Ιαπωνία. Ήμουν συνήθως δεύτερος στη σειρά για να εκτελέσω. Αλλά ο Brüls είχε αστοχήσει πρόσφατα, ένιωσα καλά στο γήπεδο και τον ρώτησα γρήγορα αν μπορούσα να το εκτελέσω. Χρειάζομαι λίγη αυτοπεποίθηση. Είχαν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία φορά που σκόραρα. Ούτε στο Βέλγιο, ούτε στον ΠΑΟΚ τα κατάφερα. Πρέπει να επιστρέψω στα γκολ μετά την παρουσία μου στην Ισπανία για τη Ρεάλ Σαραγόσα. Πολύ καιρό πριν».



Τελευταία νέα

Με τον κόσμο της απέναντι στον ΠΑΟΚ η Πετκίμσπορ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (21/9, 21:30) την Πετκίμσπορ με στόχο τη νίκη και την είσοδο στους...

Στην ίδια κατηγορία