Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπότο: «Γι’ αυτό πήγα στην Ιταλία»

Δημοφιλή

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ζοσέ Μπότο βρέθηκε στην Ιταλία, όπου είχε επαφές μεταξύ άλλων με ανθρώπους της Νάπολι και της Μίλαν. Ο Πορτογάλος Αθλητικός Διευθυντής μίλησε σε μέσο που καλύπτει το ρεπορτάζ των «Παρτενοπέι», και μεταξύ άλλων απάντησε και για τον σκοπό του ταξιδιού του, υπογραμμίζοντας πως δεν βρέθηκε στην Ιταλία για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη Νάπολι:

«Η Νάπολι είναι σίγουρα μια ομάδα που την βλέπω και την απολαμβάνω, ίσως περισσότερο απ’ όλες αυτή την περίοδο στην Ευρώπη. Η πρόκριση στο Champions League εξαρτάται επίσης από την κλήρωση και την τύχη που έχει η κάθε ομάδα σε μία τέτοια διαδικασία. Αυτή την στιγμή, η Νάπολι είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. «Υπάρχουν διαφορές μεταξύ ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ήμουν στην Νάπολι, έχω αυτή την συνήθεια να ταξιδεύω σε όλη την Ευρώπη, πριν λίγες μέρες ήμουν εκεί

Για το σκοπό του ταξιδιού του:

«Δεν ήρθα για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχω δει όλους τους παίκτες της Νάπολι, θα τους έπαιρνα όλους!».

Η κουβέντα πήγε και στον Ομάρ Ελ Καντουρί που «συνδέει» ΠΑΟΚ και Νάπολι, με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή να απαντά πως από τη στιγμή που βρίσκεται αυτός στον ΠΑΟΚ, ο Μαροκινός αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Παράλληλα οι Ιταλοί ρώτησαν το Μπότο αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές στον Δικέφαλο που μπορούν να αγωνιστούν στον μέλλον στην Ιταλία, με τον Πορτογάλο να ξεχωρίζει τους Κοτάρσκι και Κουλιεράκη.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε πως:

«Από τότε που είμαι στον ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών», ενώ για παίκτες του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν στο μέλλον κάποιες ιταλικές ομάδες σημείωσε: «Υπάρχουν δύο παίκτες. Ο Κοτάρσκι που είναι γεννημένος το 2000 και ο αμυντικός Κουλιεράκης του 2003 που θα μπορούσαν να είναι καλές περιπτώσεις για ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος…»



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία