Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρελαίνει κόσμο το πόλο του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για την 6η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε εκτός έδρας το Παλαιό Φάληρο, του οποίου και επικράτησε με 7-9!

Πολύ καλό ξεκίνημα για τον Δικέφαλο ο οποίος με ένα πέναλτι του Κεχαλάρη και με ένα γκολ του Χαραλαμπόπουλου πήρε προβάδισμα με 0-2, αφήνοντας στο μηδέν τους γηπεδούχους. Το δεύτερο οκτάλεπτο είχε καλύτερο ρυθμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να σκοράρουν από τρία τέρματα και τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν την διαφορά των δύο τερμάτων, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 3-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo με γκολ από τους Κεχαλάρη, Πόλυ Προσινικλή και Μιλάρντοβιτς ανέβασε την διαφορά στο +5 (3-8) όμως το Παλαιό Φάληρο έμεινε ζωντανά στο τελευταίο οκτάλεπτο, μειώνοντας σε 5-8. Στο τελευταίο και καθοριστικό οκτάλεπτο, το Παλαιό Φάληρο μείωσε σε 7-8, ανεβάζοντας το σερί στο 4-0, όμως ο Γιάννης Κεχαλάρης με ένα εκπληκτικό σουτ από μακριά, έκανε το 7-9 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου όπου και θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα τον Ηλυσιακό, για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παλαιό Φάληρο – ΠΑΟΚ: 7-9

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-3, 2-3, 2-1



Τελευταία νέα

Χαμός με Ρονάλντο στην Αλ Νασρ

Από την Άλ Νασρ διαψεύδουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τον... έλεγχο του συλλόγου. Αλλαξε η τεχνική ηγεσία της Αλ...

Στην ίδια κατηγορία