Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κούραση, βολές και… Τσαρούχα τον έστειλαν στην ήττα

Δημοφιλή

Τρίτο παιχνίδι εντός οκτώ ημερών είχε ο ΠΑΟΚ mateco, ο οποίος αντιμετώπισε τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 5η αγωνιστική της Basket League. Η αναμέτρηση είχε χαμηλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην έχουν «καθαρό» μυαλό και να είναι αρκετά άστοχες. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη. Ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με σκορ 80-76 σε ένα ματς «θρίλερ», με την κούραση να είναι φανερή στους παίκτες του Λυκογιάννη.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη εμφανίστηκε στο παρκέ με τους Φράνκε, Τσιακμά, Καμπερίδη, Σαλούστρο και Ρένφρο. Με δεδομένη την απουσία του Τζέιλεν Ράιλι, που είχε ενοχλήσεις στη γάμπα, ο Δικέφαλος ξεκίνησε τον αγώνα με μία ακόμη απουσία, πέρα από αυτή του Ζάκεους Ντάρκο Κέλι.

Καθόλου καλά δεν μπήκαν στο παρκέ τόσο ο Δικέφαλος, όσο και ο Κολοσσός Ρόδου. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικά άστοχοι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να μην εκμεταλλεύεται όσο θα έπρεπε τη συγκυρία. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Λυκογιάννη βρέθηκε μπροστά με οκτώ βαθμούς (4-12), ωστόσο ο Κολοσσός ροκάνισε τη διαφορά, με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να ολοκληρωθεί με σκορ 15-16.

Πόντο πόντο πήγαινε το ματς και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες και το σκορ να μένει σε χαμηλά επίπεδα. Παρόλα αυτά ο Δικέφαλος κράτησε τη διαφορά του και την αύξησε ελαφρώς, αν και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν ήταν ιδανική.

Οι ασπρόμαυροι πήγαν στα αποδυτήρια με το 35-38, έχοντας μόλις 16% ευστοχία στο τρίποντο, ενώ έμειναν πίσω και στα ριμπάουντ έχοντας 19 έναντι 23 των γηπεδούχων.

Εναλλαγές είχε το σκορ στην τρίτη περίοδο, με τους γηπεδούχους να περνούν μπροστά με ένα πόντο (45-44), αναγκάζοντας τον προπονητή του ΠΑΟΚ να πάρει τάιμ άουτ. Ο Δικέφαλος έμεινε κοντά στο σκορ και προσπέρασε στο φινάλε του τρίτου μέρους (53-54), με τους παίκτες του Λυκογιάννη να είναι εμφανώς κουρασμένοι, παρά τον κακό ρυθμό του ματς. Παρόλα αυτά, οι αριθμοί του ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ έμειναν σε χαμηλά επίπεδα (29 έναντι 36).

Πήραν «ανάσα» στην τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά με πέντε πόντους (56-61), ωστόσο ο Κολοσσός δεν παράτησε. Το ματς ήρθε στα… ίσα στα μισά του δεκαλέπτου (64-64), με την άμυνα του ΠΑΟΚ mateco να βγάζει αρκετή κούραση στα τελευταία λεπτά, κάτι που φάνηκε στην αμυντική του λειτουργία. Μάλιστα, 3.5 λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, ο Κολοσσός προσπέρασε με τρεις πόντους (67-64), με τον Δικέφαλο να αδυνατεί να πάρει τα ριμπάουντ. Τελικά, ο Κολοσσός Ρόδου επιβεβαίωσε την καλή παράδοση που έχει στην έδρα του απέναντι στον Δικέφαλο και τελικά επικράτησε με 80-76.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 35-38, 53-54, 80-76



Τελευταία νέα

Φιλικό συμπερασμάτων για τον ΠΑΟΚ

Φιλική αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έδωσε το τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας...

Στην ίδια κατηγορία