Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραμένει πρώτος και καλύτερος ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Ακόμα μια νίκη που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πήρε η Κ19 του ΠΑΟΚ, που επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΝΠΣ Βόλου, στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι της Σουρώτης και κατάφεραν να βάλουν βάσεις για ακόμα ένα τρίποντο, μετατρέποντας την υπεροχή τους όχι σε ένα, αλλά σε δύο γκολ, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο 25′ ο Γκιτέρσος σκόραρε από κοντά μετά από ασίστ του Τζίμα, ενώ στο 33′ ο ίδιος σκόραρε και για το 2-0, με δημιουργό αυτή τη φορά τον Αδάμ.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να είναι το αφεντικό της αναμέτρησης ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, και ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη στο 53′, με τον Τζίμα να προσθέτει στη συγκομιδή του μετά από γκολ και ασίστ, για να γράψει το 3-0. Αυτή ήταν η ένατη νίκη για το σύνολο του Στέλιου Μαλεζά σε δέκα παιχνίδια και έφτασε στους 27 βαθμούς, με τον δεύτερο Ολυμπιακό να βρίσκεται στους 21, και να υποδέχεται την Δευτέρα (14/11, 16:00) την ΑΕΚ.



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία