Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτέθηκε ξανά ο Ολυμπιακός!

Δημοφιλή

Η συνήθεια του Ολυμπιακού να αποσύρει τη δεύτερη ομάδα του κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για αυτή, συνεχίστηκε και στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Ωστόσο η κίνηση της δημιουργίας εντυπώσεων φαίνεται να πέφτει στο… κενό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν με πρόσχημα την απευθείας αποβολή του Κωστή, μετά από σκληρό φάουλ του Κύπριου στον Ταλάλ.

Ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αθήνα, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ είδε τα όσα συνέβησαν και έκρινε ότι ο ρέφερι πήρε τη σωστή απόφαση, εφαρμόζοντας τον κανονισμό, μιας και ο Κωστή δεν έχει καμία πρόθεση να παίξει τη μπάλα, αλλά αντιθέτως βρήκε τον αντίπαλο του με τις τάπες του παπουτσιού, στον τένοντα του αντιπάλου! Την ίδια άποψη με αυτή του Μπένετ, είχε και ο παρατηρητής διαιτησίας Γιάννης Κουζάκης (Θεσσαλίας), την οποία και κατέγραψε στην έκθεση του.



Τελευταία νέα

Ο Βαράν αποσύρεται από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 31 ετών!

Ο Ραφαέλ Βαράν φέρεται πως αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Ο πρώην...

Στην ίδια κατηγορία