Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Άλωσε» το Μαρούσι με φοβερή ανατροπή ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στο Μαρούσι του Παναθηναϊκού με 2-3, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Οι «ασπρόμαυρες» μπήκαν «κρύες» στην αναμέτρηση και οι αντίθετα οι αντίπαλες τους μπήκαν δυναμικά. Ο ΠΑΟΚ είχε «λειψυδρία» στην επίθεση κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχες χτίζοντας ένα προβάδισμα από νωρίς πηγαίνοντας στο 9-3. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το υπόλοιπο του πρώτου σετ και με την διαφορά των πόντων να πηγαίνει στους δέκα στο 16-6. Οι γηπεδούχες φτάνοντας στο 25-13, έκαναν το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο σετ. Οι δύο ομάδες πήγαν χέρι-χέρι φτάνονται έτσι το 8-8. Μετέπειτα ο Παναθηναϊκός πήρε ένα μικρό προβάδισμα τριών πόντων πηγαίνοντας το σκορ στο 16-13, οι «ασπρόμαυρες» απάντησαν ισοφαρίζοντας σε 18-18. Μέχρι την ολοκλήρωση του σετ το σκορ πήγαινε πόντο- πόντο αγγίζοντας μάλιστα το 26-26. Ο Παναθηναϊκός κάνοντας το 28-26, πήγε στο 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Δικέφαλος έβγαλε αντίδραση παίζοντας ωραίο βόλεϊ. Το σκορ και πάλι έφτασε στο 8-8 και στη συνέχεια στο 12-12. Από εκεί κα πέρα ο ΠΑΟΚ με ένα σερί τεσσάρων πόντων πήγε στο 12-16 και συνέχισε να έχει το προβάδισμα φτάνοντας στο 21-23. Οι «ασπρόμαυρες» μείωσαν σε 2-1, με το σετ να ολοκληρώνεται με 23-25.

Ισορροπημένο ήταν το ξεκίνημα στο τέταρτο σετ, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ στους πρώτους πόντους, ωστόσο ο Παναθηναϊκός διατηρούσε μία μικρή διαφορά, 9-7. Στα μέσα του σετ ο Δικέφαλος προσπαθούσε να ισοφαρίσει, ωστόσο οι γηπεδούχες είχαν «χτίσει» διαφορά, 16-12. Σ’ εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, δημιουργώντας πρόβλημα στον Παναθηναίκό, και έτσι κατάφερε σε κομβικό σημείο να φέρει το σετ στα ίσια, 18-18. Με Κρολ και λάθος Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα δύο πόντων, 21-23. Με Στράντζαλη ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο σετ μπολ, 22-24, για να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ με 22-25, 2-2.

Στο τάι-μπρέικ ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που ξεκίνησε καλύτερα, παίρνοντας σημαντικές μπάλες από την Κρολ. Η αλλαγή τερέν έβρισκε τον Δικέφαλο μπροστά με τρεις πόντους, 5-8. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και έφερε το πέμπτο σετ σε ισορροπία, 10-10, βάζοντας του «φωτιά». Ο ΠΑΟΚ διατήρησε την ψυχραιμία του, έβγαλε ψυχή και έφυγε νικητής από το Μαρούσι με 2-3.



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία