Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Να συνεχίσει το σερί των νικών ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η ομάδα πόλο γυναικών του Δικεφάλου αντιμετωπίζει σήμερα (21/1, 16:30) τον ΑΝΟΓ στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης για την 13η «στροφή» της Α1. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από σπουδαίο διπλό στον Άλιμο, κάνοντας σημαντικό βήμα για να κατακτήσει μια θέση στην πρώτη οκτάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το γυναικείο τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ κερδίζει σημαντικές εμπειρίες κάθε σεζόν, έχοντας ως στόχο τόσο την ανάδειξη των αθλητριών της ακαδημίας του, όσο και βαθμολογική του άνοδο σεζόν με τη σεζόν. Απέναντί του, ο ΑΝΟΓ, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο «ντέρμπι» με την Βουλιαγμένη με 10-8. Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Φραγκιά στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Κάθε παιχνίδι είναι ένας αγώνας που σε γεμίζει εμπειρίες και σου δείχνουν τις τυχόν αδυναμίες. Έχουμε δουλέψει πάνω στα λάθη μας και αυτό φαίνεται σε κάθε μας παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένες στο στόχο μας για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Γλυφάδα είναι σαφώς ένας σοβαρός αντίπαλος και αυτό μας κρατά σε εγρήγορση. Εκείνο που προέχει είναι να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό!».



Τελευταία νέα

Έμαθαν πρόγραμμα στο πρωτάθλημα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, η κλήρωση της Women's Football League 2024-2025. Οι...

Στην ίδια κατηγορία