Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Αίτημα της Λαμίας στον Μπένετ για ξένο διαιτητή! (pic)

Δημοφιλή

Την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λαμία, για την φάση των «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις 1 Φεβρουαρίου οι γηπεδούχοι, μέσω επιστολής στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, ζήτησαν τον ορισμό ξένων διαιτητών.

Ωστόσο το αίτημα της ομάδας από την Φθιώτιδα δεν έγινε δεκτό, αφού για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Εντύπωση προκαλεί ότι η επιστολή διέρρευσε στα τοπικά ΜΜΕ της Λαμίας την παραμονή του πρώτου ημιτελικού, προφανώς για να δημιουργηθεί κλίμα ενόψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε BENNETT,

με την παρούσα επιστολή παρακαλούμε όπως στα παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος  της 8ης (ημιτελικής) φάσης, μεταξύ των ομάδων ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Λαμία, ορίσετε ξένους διαιτητές, για να ελαχιστοποιηθεί η οποιαδήποτε καχυποψία μπορεί να δημιουργηθεί.

Δεδομένου δε του ορισμού ξένου διαιτητή στους αγώνες του άλλου ημιτελικού, θεωρούμε ότι η ομάδα μας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ με ισονομία και πιστεύουμε ότι θα κάνετε ΔΕΚΤΟ το αίτημα μας, ώστε να εξασφαλιστούν συνθήκες υγειούς ανταγωνισμού εντός του αγωνιστικού χώρου.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση σας και με την πεποίθηση ότι το αίτημα μας θα γίνει δεκτό και θα είστε αρωγός της προσπάθειας μας για την τέλεση δύο κρίσιμων αγώνων με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία».



Τελευταία νέα

Με απουσίες στο φιλικό κόντρα στην Καρδίτσα ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δίνει φιλικό τεστ με την Καρδίτσα στις 18:15, με τον Φρανκ Μπαρτλέι και τον...

Στην ίδια κατηγορία