Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΟΚ: «Έφυγε» ξαφνικά ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Σάσα Ζιβούλιβιτς!

Δημοφιλή

Θρήνος υπάρχει στο ελληνικό χάντμπολ, καθώς ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Σάσα Ζιβούλιβιτς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε 51 ετών. Ο Σέρβος τεχνικός έφυγε από τη ζωή λίγα 24ωρα, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ γυναικών, όταν και αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό.

Το πρόσφατο τρόπαιο που κατέκτησε ήταν το πέμπτο στην καρδιά του, ενώ όλα τα έχει κατακτήσει με την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Ο Ζιβούλοβιτς έσβησε τα ξημερώματα, καθώς προδόθηκε από την καριέρα του, λίγες ώρες μάλιστα μετά το επινίκιο δείπνο της ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 51χρονος Σάσα πήρε την ελληνική υπηκοότητα το 2004 και αγωνίστηκε με την Εθνική ανδρών τόσο στους Ολυμπιακούς αγώνες, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2005, συμβάλλοντας στην κατάκτηση των δύο έκτων θέσεων. Γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1972 στη Σερβία και το 1998 πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα. Υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων πλέι μέικερ που αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα χάντμπολ.

Συλληπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Τα τμήματα Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του Σάσα Ζιβούλοβιτς, για τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.

Ο Σάσα Ζιβούλοβιτς πρόσφερε στο ελληνικό χάντμπολ τα μέγιστα, με την οικογένεια του αθλήματος να θρηνεί για τον χαμό του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία