Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας στην Basket League

Δημοφιλή

Αλλάζει η φυσιογνωμία του πρωταθλήματος. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Κολοσσός, ούτε ο Προμηθέας είναι πλέον οι ομάδες που παρακολουθούσαμε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Ένωση ενισχυμένη πλέον με Γιάνκοβιτς και Γόντικα βρίσκει ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Είναι μια υπερ-γεμάτη ομάδα σε όλες τις θέσεις. Μπόνους για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη το τρόμερο step up του Φλιώνη που κάνει απίστευτη σεζόν.

Το Περιστέρι έχασε τον Αγραβάνη που είναι μια σημαντική απώλεια όμως πήρε τον Ίαν Χάμερ, έναν από τους καλύτερους φόργουορντ πέρσι στην  λίγκα με την ΑΕΚ. Μέχρι πρότινος ο Αμερικανός έπαιζε στην Τουρκία με την Γαλατά. Με Μπίλαν και Χάμερ κοντά στο καλάθι το Περιστέρι (ομάδα που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ ξανά στο Final-8 κυπέλλου) ισχυροποιείται.

Ο Κολοσσός έκανε πολλές αλλαγές όμως έχει βρει εδώ και καιρό χημεία. Δεν έφτασε τυχαία στις 8 νίκες. Παλεύει όλα τα ματς και στην προηγούμενη αγωνιστική λίγο έλλειψε να κάνει ζημιά στον Προμηθέα μέσα στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας ενισχύθηκε με τον Τζο Τόμασον(από την Μανρέσα) και τον Ντάστιν Χογκ (Προμετέι). Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα ακόμη όμως (κατά την γνώμη μας) έχει καλό προπονητή και θα βελτιωθεί. Ήδη οι τελευταίες ευρωπαϊκές επιτυχίες του (με Μπούντουσνοστ και Αμβούργο) κάτι δείχνουν.

Η Καρδίτσα που θα δώσει τη μάχη της παραμονής πήρε παίκτες από το… πάνω ράφι και παίζει τα ρέστα της με τον Λαμάρ Πίτερς (πέρσι έπαιξε Ευρωλίγκα με την Μπασκόνια), τον Ρομπέρτο Γκάλινατ (από την Νανσί) και τον Ουέντ Τζάρεντ (Μπαϊρόιτ).



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία