Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Την… πλήρωσε ο Ιωνικός

Δημοφιλή

Ανετη ήταν η επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού με 6-0, έχοντας εκ των πρωταγωνιστών τον Νάρεϊ, ο οποίος ναι μεν δε σκόραρε, αλλά είχε συμμετοχή σ’ όλα τα γκολ, εξαιρουμένου του τελευταίου. Ο Δικέφαλος ξέσπασε επιθετικά, έστω κι αν του έλειψε ο Ολιβέιρα.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Ελ Καντουρί, το ντεμπούτο (σε πρωτάθλημα) του Ρικάρντο, αλλά κι η πρώτη εμφάνιση του 17χρονου Τζίμα σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, ο οποίος τη συνδύασε με γκολ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από τα… αποδυτήρια, αφού μόλις στο 2΄ ο Ρομαό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του μετά το γύρισμα της μπάλας από τον Νάρεϊ. Ο τελευταίος πρωταγωνίστησε στα δύο επόμενα γκολ της ομάδας του. Στο 24΄ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κωνσταντέλια για το 2-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε ακριβώς το ίδιο για τον Τόμας. Με τη συμπλήρωση ακριβώς μισής ώρας αγώνα ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 4-0 με σκόρερ τον Ζίβκοβιτς (από πάσα του Νάρεϊ), που «έσκαψε» την μπάλα, αιφνιδιάζοντας τον Χουτεσιώτη.

Στο 48΄ ο Τόμας απέτυχε να νικήσει από κοντινή θέση τον Χουτεσιώτη και στην επόμενη φάση ο Μασάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (χτύπησε με το χέρι το πρόσωπο του Νέσμπεργκ), αφήνοντας τους φιλοξενούμενους για ένα ολόκληρο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο 53΄ ο Τόμας νικήθηκε και πάλι από τον Χουτεσιώτη, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Κεντζιόρα, μετά τη σέντρα του Νάρεϊ, με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 67΄ το μακρινό δυνατό σουτ του Τάισον τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χουτεσιώτη και στο 90΄ ο Τζίμας με κεφαλιά έκανε το 6-0.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ινγκασον, Νέσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο (58΄ Ελ Καντουρί), Ντάντας, Νάρεϊ (58΄ Τάισον), Κωνσταντέλιας (70΄ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς (76΄ Ρικάρντο), Τόμας (70΄ Τζίμας).

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Αντούνες (46΄ Τσίμπσαχ), Λοβέρα (77΄ Πογκοσιάν), Μασάς, Σεμπά (77΄ Τσιριγώτης), Μάντζης (77΄ Μάνος).



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία