Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προσηλωμένος στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα (27/3) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό που έδωσε χθες ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής στο δυνατό φιλικό με την Φαρούλ Κονστάντζα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει δοκιμές και να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν χθες (26/3), ωστόσο σήμερα θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπόνησης, αφού η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ έχει ξεκινήσει.

Οι περισσότεροι διεθνείς δεν έχουν επιστρέψει ακόμη, αλλά σήμερα ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους οι Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς. Το δρόμο της επιστροφής έχουν πάρει οι Μπίσεσβαρ και Κουλιεράκης, ενώ από αύριο ξεκινάνε σταδιακά οι επιστροφές και των υπολοίπων.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με φόντο το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των Play off απέναντι στην Ένωση.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία