Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Εβγαλε την… υποχρέωση, μπροστά του ο 23ος τελικός της ιστορίας του

Δημοφιλή

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε η ρεβάνς της Τούμπας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Λαμίας, που έληξε ισόπαλη με 1-1. Πλέον, ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τον 23ο τελικό κυπέλλου της ιστορίας του, όπου θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 24΄, όταν, μετά την προσπάθεια του Τάισον, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σλίβκα, με συνέπεια να καταλογιστεί πέναλτι. Ο Σβαμπ ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, νικώντας τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 40΄ ο Δικέφαλος έφθασε κοντά στο 2-0, όταν συνδυάστηκαν Νάρεϊ και Τόμας και η κεφαλιά του Βραζιλιάνου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Λαμίας.

Εξι λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους η Λαμία έφθασε στην ισοφάριση χάρη στο πλασέ του Μανούσου. Μετά το 1-1 ο ΠΑΟΚ αύξησε την πίεση για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, χάνοντας διαδοχικές ευκαιρίες με τους Λύρατζη, Κουλιεράκη, Κάργα και Μπίσεσβαρ.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (65΄ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Κουλιεράκης, Κάργας, Λύρατζης, Ντάντας (78΄ Φ. Σοάρες), Σβαμπ, Τάισον (65΄ Ρ. Σοάρες), Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (46΄ Μπίσεσβαρ), Μπράντον (65΄ Ολιβέιρα).

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μαρτίνες (85΄ Τζανδάρης), Σλίβκα (65΄ Βέργος), Στάνκο, Ασκόφσκι (66΄ Μπεχαράνο), Μεντίνα (82΄ Κοντονίκος), Μανούσος (66΄ Σιμόν).



Τελευταία νέα

Βόλος σημαίνει… νίκη!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο με 1-4 χάρη στα γκολ των Σβαμπ, Τάισον,  Μουργκ και Τσάλοφ και παρά...

Στην ίδια κατηγορία