Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποκάλυψη για φιέστα στην Τούμπα από τον Βαρδαλή!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το 18ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών, και ο έφορος των «ασπρόμαυρων», Κωνσταντίνος Βαρδαλής, μίλησε στο ραδιόφωνο City 106.1 και την εκπομπή «Full Επίθεση» για τη νέα αυτή επιτυχία, αλλά και για τη συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα:

«Ναι, ήταν διαφορετικό, αλλά είναι μια συνολική δουλειά, με πρώτο τον πρόεδρο μας, τον Θανάση Κατσαρή. Από πέρσι πήραμε την απόφαση να ρίξουμε τον μέσο όρο ηλικίας. Ψάχνουμε ταλέντα από ολόκληρη την Ελλάδα, και σε αυτό μας βοηθά το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Περιμένουμε τον ανταγωνισμό, ενώ είμαστε πιο έμπειροι για να κάνουμε το βήμα και να μπούμε στο Champions League, που είναι το όνειρο μας. Mε δύο- τρεις προσθήκες και συνενόηση με το σταφ, μπορούμε να το κάνουμε. Η ομάδα θα παίξει για τρίτη χρονιά με τον ίδιο κορμό, και πιστεύω ότι θα κάνουμε δύο- τρεις κινήσεις εκεί που χρειαζόμαστε».

Για τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ αποκτά ξένες αθλήτριες:

«Σε συνεργασία με το σταφ και με εμπιστοσύνη σε κάποιους μάνατζερ. Μετά από video, δεν μπορεί να γίνει σκάουτινγκ, αν δεν είναι στα Βαλκάνια. Και η τερματοφύλακας και η Σάρον βοήθησαν φέτος.

Γενικώς, δεν ησυχάζουμε ποτέ, προκειμένου να γινόμαστε ολοένα και δυνατοί. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για μεταγραφές και ανανεώσεις , πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα, να κάνουμε τη φιέστα και μετά σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους προπονητές, θα αξιολογήσουμε την απόδοση κάθε παίκτριας και θα αποφασίσουμε. Εργαζόμαστε πολλές ώρες κάθε μέρα για να παραμείνει η ομάδα στην κορυφή».

Για την πανευρωπαϊκή προσπάθεια ένταξης του ποδοσφαίρου Γυναικών στις ΠΑΕ:

«Αυτό θα είναι πολύ καλό για τα κορίτσια. Σίγουρα θα μπορούν αύριο – μεθαύριο να ζουν από το ποδόσφαιρο, ώστε να αφιερώνουν όλο τον χρόνο τους σε αυτό. Από χρόνο σε χρόνο, αυτό περιμένουμε. Εμείς βρισκόμαστε βέβαια σε πολύ καλό επίπεδο, τα τελευταία χρόνια προπονούμαστε στη Νέα Μεσημβρία, οπότε βρισκόμαστε κοντά στην ανδρική πρώτη ομάδα. Τις προπονήσεις παρακολουθούν συχνά και παίκτες της πρώτης ομάδας, όπως για παράδειγμα ο Βιεϊρίνια, γενικά είναι κοντά μας όλοι. Και η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές και αυτό πολύ μεγάλη τιμή για τα κορίτσια».

Για την φιέστα του πρωταθλήματος:

«Ευελπιστώ πως βάσει του προγράμματος της πρώτης ομάδας, αυτή θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου στην Τούμπα, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για αυτά τα θέματα».



Τελευταία νέα

Νέα επένδυση Σαββίδη σε πεντάστερο ξενοδοχείο

Σε μια ακόμα σημαντική επένδυση στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν...

Στην ίδια κατηγορία