Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Εγκαίνια για το προπονητικό «Νάσος Κωνσταντίνου»

Δημοφιλή

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου Προπονητικού Κέντρου της Πάφος FC, «Νάσος Κωνσταντίνου», προς τιμήν στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Προέδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος με την άφιξή του κατέθεσε λουλούδια εις μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου.

«Το προπονητικό κέντρο της Πάφος FC συμβολικά ονομάστηκε ‘’Νάσος Κωνσταντίνου’’, εις μνήμην του νεαρού πρώην ποδοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας της Πάφου και της Ακαδημίας ο οποίος, δυστυχώς, έπεσε θύμα τυφλής ομαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλη του 2017.

Με την ευγενή αυτή ενέργεια, στέλλετε και το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η άθληση συντελεί στην ωρίμανση του ανθρώπου και τον κρατά μακριά από φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας, όπως η βία και τα ναρκωτικά.

Στον αθλητισμό δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα, αλλά αντιθέτως μας ενώνουν πολλά. Άρα, καμία βία δεν μπόρεσε ποτέ να αλλάξει κάποιο τελικό σκορ στον αθλητισμό. Μόνο πόνο και μόνο ζημιά προκαλεί», ανέφερε ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της κορδέλας από τους διοικητικούς ηγέτες της Πάφου, Ρόμαν Ντουμπόφ και Σεργκέι Λομάκιν, αλλά και τον Πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

         



Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Δεν έχω τίποτα να πω για τους παίκτες μου και για την προσπάθεια που έκαναν»

Ποιες ήταν οι τοποθετήσεις του Λουτσέσκου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου; Αναλυτικά όσα είπε: «Τα λάθη κρίνουν το αποτέλεσμα στο...

Στην ίδια κατηγορία