Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

To πρέσινγκ της Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια

Δημοφιλή

Nέα πρόταση στον ΠΑΟΚ ύψους δώδεκα εκ. ευρώ ετοιμάζει η Σάλτσμπουργκ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γιάννη Κωνσταντέλια, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ στην Αυστρία.

Οι άνθρωποι της αυστριακής ομάδας έχουν «βάλει στο μάτι» τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, τον οποίο θα παρακολουθήσουν στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Ιρλανδία (αύριο) και Γαλλία (19/6).

«Η Σάλτσμπουργκ έχει κάνει εξαιρετικό όνομα ως “εργοστάσιο” ταλέντων. Η λίστα των παικτών που χρησιμοποίησαν τους επί σειρά πρωταθλητές Αυστρίας ως σκαλοπάτι για μια μεταγραφή σε κορυφαία ομάδα είναι μεγάλη. Ονόματα όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ ή ο Σάντιο Μανέ βρίσκονται στην κορυφή. Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλτσμπουργκ, Κρίστοφ Φρόιντ ξέρει πώς να εκμεταλλευτεί αυτή τη διάκριση, αυτήν την περίοδο σχεδιάζει την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν και έχει μερικά από τα κορυφαία ταλέντα στις πρώτες θέσεις της λίστας του» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, σχετικά δημοσιεύματα στην Αυστρία.



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία