Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ώρα… Euro για Ντέλια και Κουλιεράκη

Δημοφιλή

Αγωνιστική δράση έχει απόψε (16/6, 21:45) η Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια την Ιρλανδία για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2024. H «γαλανόλευκη» έχει δώσει μόλις ένα επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά, έχοντας πάρει τους τρεις βαθμούς.

Μπροστά της έχει δύο σημαντικές αναμετρήσεις, οι οποίες θα δείξουν αν έχει τα φόντα να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του EURO. Στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους νεαρούς Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, οι οποίοι κλήθηκαν ακόμη μία φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου αναμένεται να ξεκινήσουν από τον πάγκο.

Η Εθνική αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3. Ο Βλαχοδήμος θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Τσιμίκας, δεξιά ο Μπάλντοκ και οι Χατζηδιάκος, Μαυρομάνος στο κέντρο. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Μάνταλος, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, ενώ στην τριάδα της επίθεσης οι Πέλκας, Μασούρας και Γιακουμάκης. Αυτή είναι η πρώτη φορά που Ελλάδα και Ιρλανδία θα αναμετρηθούν σε επίσημη αναμέτρηση, ενώ σε τρία φιλικά παιχνίδια, η Εθνική μας μετρά δύο νίκες και μια ισοπαλία, κρατώντας σε όλα το μηδέν στην άμυνα.



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Μπακαγιόκο μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα είναι πιο απλά...

Στην ίδια κατηγορία