Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ο Νάρεϊ επέστρεψε!

Δημοφιλή

Ο Κάλεντ Νάρεϊ τους προηγούμενους μήνες πέρασε δύσκολα, καθώς ένα πρόβλημα υγείας στους πνεύμονες του, δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει ούτε στους αγώνες, αλλά ούτε και στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο Γερμανός εξτρέμ ωστόσο πλέον είναι υγιής και μάλιστα θα λάβει κανονικά μέρος στις προπονήσεις του Δικεφάλου. Σαφώς αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, που δεν μπορούσε να κρύψει το χαμόγελο του στην σημερινή (22/6) προπόνηση των «ασπρόμαυρων».

Έτσι, ο Γερμανός προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Πέμπτης και έδειξε πως άφησε πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε τόσο, Σαφώς θα παρακολουθείται στενά από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος επί του θέματος:

«Ο Κάλεντ Νάρεϊ άφησε πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε στο φινάλε της περσινής σεζόν και προπονήθηκε κανονικά με το γκρουπ, ενώ απουσίαζε ο Τάισον με ειδική άδεια. Ο Βραζιλιάνος θα ενταχθεί στις προπονήσεις την Κυριακή.Την Παρασκευή (23.06) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία».



Τελευταία νέα

Μπαρκαουάν: «Στη Θεσσαλονίκη βλέπουν τον Λουτσέσκου ως… Άγιο!»

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Στεάουα Βουκουρεστίου την Πέμπτη για την 2η αγωνιστική της League Stage του Europa League στο...

Στην ίδια κατηγορία