Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην πρίζα και λόγω… Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Η μεταγραφική δυστοκία έχει αρχίσει να προβληματίζει, με δεδομένο ότι ο καιρός περνά και σε μια βδομάδα φεύγει και ο Ιούνιος και η κλήρωση με την Μπεϊτάρ έβαλε περισσότερο στην… πρίζα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που πλέον δίνουν μάχη με το χρόνο για να προχωρήσουν τα μεταγραφικά θέματα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε ζητήσει τέσσερις προσθήκες σε πρώτη φάση, για να φύγει η ομάδα για προετοιμασία στην Ολλανδία και προς το παρόν ο ΠΑΟΚ παραμένει στο… μηδέν.

Προς το παρόν το πιο… κοντινό σενάριο αφορά τα άκρα της επίθεσης, καθώς όλα δείχνουν πως στο χέρι του ΠΑΟΚ είναι να κλείσει η συμφωνία με τον Βιρχίλ Μισιτζάν, που έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε.

O 30χρονος Ολλανδός περιμένει από τον ΠΑΟΚ να καλύψει τις απαιτήσεις του, που είναι 700 χιλιάδες ευρώ το χρόνο με κλειστό τριετές συμβόλαιο (οι απαιτήσεις του είναι υπερδιπλάσιες του συμβολαίου που είχε στην Τβέντε) για να έρθει στη Θεσσαλονίκη για τα… περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται ότι για τα άκρα της επίθεσης υπάρχει και η επιλογή του Σίστο της Μίντιλαντ, όμως αυτός δεν είναι ακόμη ελεύθερος, οπότε ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τον φέρει σε πρώτο πλάνο. Ο εξτρέμ από το Νότιο Σουδάν είναι σε κόντρα σε την ομάδα του και κάποια στιγμή η συνεργασία θα λήξει, ωστόσο είναι μια υπόθεση που θέλει το χρόνο της.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία