Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλη δυστοκία στο θέμα του φορ

Δημοφιλή

Ένας από τους παίκτες, που είχε ζητήσει πάση θυσία ο Λουτσέσκου ήταν ένας σέντερ φορ, αλλά σ΄ αυτό το θέμα η δυστοκία είναι… μεγάλη.

Ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει ανοιχτή την υπόθεση Γκαμπιαντίνι, μια και ο Ιταλός φορ δεν βιάζεται να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, αλλά αντικειμενικά είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, που απαιτεί μια μεγάλη υπέρβαση για να κλείσει θετικά.

Όπως έγραψε και την προηγούμενη εβδομάδα η FORZA, o 32χρονος Ιταλός, που ισχυρίζεται ότι θα μείνει ελεύθερος από την Σαμπντόρια, από την ώρα που υποβιβάστηκε, παραμένει σταθερός στην απαίτησή του για τριετές κλειστό συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ καλύπτει απαιτήσεις του για διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης αν πιάσει έναν αριθμό συμμετοχών τη δεύτερη χρονιά (τον ίδιο είχε και ο Καντουρί, που δεν τον έπιασε), αλλά ο Ιταλός δεν “ξεκολλάει” από το κλειστό τριετές.

Στην Τούμπα περιμένουν από τον Ζοσέ Μπότο κάποιες άλλες επιλογές, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα που να ταιριάζει στα δεδομένα και στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζονται και κάποιες περιπτώσεις, που σχετίζονται με την Ρωσία, χωρίς όμως να είναι κάτι προχωρημένο.



Τελευταία νέα

Η Σαμ Μπρουνέλ πόζαρε με τις νέες φανέλες του ΠΑΟΚ

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν και οι φίλοι της ομάδας και...

Στην ίδια κατηγορία