Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Η συμφωνία ΠΑΟΚ-Σαματά»

Δημοφιλή

Πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αλί Σαματά, ο οποίος ενδιαφέρει έντονα τον Δικέφαλο και θα ήθελε να τον κλείσει άμεσα.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί αύριο (3/7) από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι « ασπρόμαυροι» χρειάζονται άμεσα ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα αποδεσμεύτηκε από την ομάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μπράντον Τόμας είναι η βασική επιλογή για την επίθεση του Δικεφάλου, ωστόσο είναι απαραίτητο να βρεθεί άμεσα ένας ακόμη σέντερ φορ.

Ο Αλί Σαματά ανήκει ακόμη στη Φενερμπαχτσέ, με την τουρκική ομάδα να ζητά από τον ΠΑΟΚ να καλύψει το συμβόλαιό του, προκειμένου να τον αφήσει να φύγει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Τα ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, Τούρκος δημοσιογράφος τονίζει πως οι «ασπρόμαυροι» προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Σαματά, προκειμένου να τον πείσουν να υπογράψει στην ομάδα.

Επιπροσθέτως, αναφέρει πως ο Τανζανός στράικερ θα έχει απολαβές ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως στην ομάδα της Θεσσαλονίκη.

«Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τριετές συμβόλαιο με τον Μπβανά Σαμάτα. Σύμφωνα με τη συμφωνία: Ο Μπβανά Σαμάτα θα κερδίζει καθαρό μισθό 1 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. Ο ΠΑΟΚ περιμένει από την Μπβανά Σαμάτα να λύσει το συμβόλαιό της με τη Φενερμπαχτσέ και θα υπογράψει επίσημο συμβόλαιο», αναφέρει χαρακτηριστικά το tweet του Τούρκο δημοσιογράφου.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία