Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εν αναμονή ανακοινώσεων για Μπάμπα

Δημοφιλή

Εν αναμονή ανακοινώσεων βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία για την επιστροφή των Ράχμαν Μπάμπα και Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Γκανέζος αριστερός φουλ-μπακ επιστρέφει στον Δικέφαλο, μετά την εξάμηνη παρουσία του το 2021, όπου κατέκτησε με τους «ασπρόμαυρους» το Κύπελλο Ελλάδος (2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ) ενώ ο Τόμας Κεντζιόρα ανανεώνει τον δανεισμό του για ακόμη ένα έτος, μετά την περσινή του εξάμηνη παρουσία από τον Γενάρη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μπάμπα είναι 29 ετών πλέον και στην παρουσία του στη Θεσσαλονίκη μέτρησε 17 συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ, όμως η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τον αδικούν, αφού η προσφορά του ήταν αρκετά μεγαλύτερη στην συνολική εικόνα του παίκτη.

Τις σεζόν 2021/22 και 2022/23 έπαιξε στην Championship με την φανέλα της Ρέντινγκ και αγωνίστηκε με την φανέλα της 49 φορές, με τις δύο από αυτές να είναι στο FA Cup, μοιράζοντας και εκεί μία ασίστ.

Ο Τόμας Κεντζιόρα από την άλλη σε 10 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ την περσινή μισή σεζόν, πέτυχε ένα τέρμα και έδειξε πως στο κέντρο της άμυνας, ίσως να μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα σε σχέση με το δεξί άκρο.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές, θα ανακοινωθούν το αργότερα κατά την διάρκεια της αυριανής (11/7) ημέρας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού και οι δύο βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να υπάρξει κάποια ανακοίνωση ακόμη και κατά την διάρκεια της σημερινής (10/7) ημέρας.



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία