Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Kομμάτι της Μπεϊτάρ ο ρατσισμός

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ στο Teddy Stadium, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους οπαδούς της ομάδας από την Ιερουσαλήμ.

Οι φίλαθλοι της Μπεϊτάρ, ωστόσο, έχουν προκαλέσει τεράστιο σάλο τόσο στην ίδια τη χώρα όσο και στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ, όχι μόνο για τις συμπεριφορές τους στο γήπεδο, αλλά και για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Συγκεκριμένα, ένας μεγάλος αριθμός των οπαδών του συλλόγου είναι ρατσιστές, με τους οργανωμένους, μάλιστα, τους επονομαζόμενους «La Familia», να το δηλώνουν ανοικτά!

Ενδεικτικό είναι πως η Μπεϊτάρ δεν έχει υπογράψει ποτέ στην ιστορία της Άραβα ποδοσφαιριστή, ενώ, παρά τις προσπάθειες, που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια, τόσο από τις εκάστοτε διοικήσεις όσο και από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, το φαινόμενο αυτό στο εσωτερικό του συλλόγου δεν λέει να εξαλείψει.

Χαρακτηριστικό είναι το τρομερό ντοκιμαντέρ του Guardian, το οποίο είχε προβληθεί τον Νοέμβριο του 2015 και εξιστορεί την ιστορία του συλλόγου…



Τελευταία νέα

Συνεχίζει τις τρελές προτάσεις η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σταθερά στην κούρσα για την απόκτηση του Τζαμάλ Μουσιάλα, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης πιέζει...

Στην ίδια κατηγορία