Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ισπανικά ΜΜΕ: «Τάσεις φυγής από Μαξίμοβιτς»

Δημοφιλή

«Δυνατά» και στα ισπανικά ΜΜΕ παίζει το ζήτημα του Νεμάνια Μαξίμοβιτς και του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να έχει καταθέσει πρόταση- τελεσίγραφο στη Χετάφε, που μαζί με τα μπόνους ξεπερνά τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, τα ΜΜΕ από την Ισπανία για πρώτη φορά την Πέμπτη (10/8) παραδέχονται ότι ο Σέρβος μέσος έχει τάσεις φυγής από την ομάδα του.

Όπως υπογραμμίζουν τα νεότερα δημοσιεύματα από την Ιβηρική, η Χέταφε «έχει υποστεί τριβές» από το συγκεκριμένο ζήτημα, με τους Ισπανούς να υπογραμμίζουν ότι είναι ορατός ο κίνδυνος για τη Χετάφε να πιέσει ο Μαξιμοβιτς, για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά οι Ισπανοί παραδέχονται ότι η Χετάφε βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση, ενώ αφήνουν ανοικτό «παράθυρο» και για πιθανή προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του Σέρβου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Αυτή την Κυριακή η La Liga ξεκινά με τη Χετάφε να αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα, και δεν είναι απίθανο από το συγκεκριμένο παιχνίδι να απουσιάσει ο Νεμάνια Μαξιμοβιτς.

Τις τελευταίες ημέρες η Χετάφε έχει πολιορκηθεί από τον ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται για τον Σέρβο μέσο, χωρίς ωστόσο η πρόταση του να ικανοποιεί τον Ρουμπεν Ρέγιες (σ.σ. Αθλητικός διευθυντής της Χετάφε).

Ο ίδιος ο Μαξίμοβιτς μπορεί να μην έχει σχολιάσει το ζήτημα, αλλά πηγές κοντά στο περιβάλλον του επιβεβαιώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πρόθυμος να πει το «ναι» στον ΠΑΟΚ. Φυσικά, αν η Χετάφε καταθέσει στον ποδοσφαιριστή πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου με πραγματικά ελκυστικούς όρους, η κατάσταση θα μπορούσε να αντιστραφεί.

Βέβαια, το γεγονός ότι αυτή η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, έχει καταφέρει να αποσταθεροποιήσει την ομάδα

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μια πολύ χαμηλή προσφορά για της υπηρεσίες του Βαλκάνιου μέσου. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το 2024 και η Χετάφε απαιτεί έξι εκατομμύρια ευρώ, από το οποίο το 1.8 θα κατέληγε στα ταμεία της Βαλένθια, που έχει κρατήσει το 30% από πιθανή μεταπώληση του.

Ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, λέγοντας ότι ο Μαξίμοβιτς έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο να απομένει. Ο Αθλητικός Διευθυντής Ρούμπεν Ρέγιες απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση, σε συμφωνία με τον Άνχελ Τόρρες. Όμως η αλήθεια είναι ότι ο Σέρβος θα μπορούσε να πιέσει για τη μεταγραφή του, αν ο ΠΑΟΚ του προσφέρει καλύτερους όρους συμβολαίου».



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία