Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξεκίνημα με τρέξιμο για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε φάση… προετοιμασίας μπαίνει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ξεκινούν με απαιτητικό πρόγραμμα και… τρέξιμο, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανοράματος.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

«Η εβδομάδα ξεκίνησε από πολύ νωρίς σήμερα το πρωί για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, με ένα απαιτητικό πρόγραμμα στο Αθλητικό Κέντρο του Πανοράματος.

Με πολύ τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βασιλείου, το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε στις 07:30 και ολοκληρώθηκε μετά από ένα πολύ απαιτητικό δίωρο.

Ο κόουτς Φώτης Τακιανός περιμένει πλέον το απόγευμα (16:30) και πάλι τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, αυτή την φορά στο PAOK Sports Arena, για τη δεύτερη προπόνηση της ημέρας, που ουσιαστικά θα είναι και η επίσημη «πρώτη» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από τη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα απουσιάζει μόνο ο Αμερικανός Andrew Harrison, ο οποίος αναμένεται το βράδυ (20:10) στη Θεσσαλονίκη».



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία