Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκονγκ: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Ο Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη του αγώνα πριν τον πρώτο αγώνα του Δικεφάλου με τη Χαρτς για τα Play Off του UEFA Europa Conference League.

Ο Νιγηριανος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στα παιχνίδια με τους Σκωτσέζους, αλλά και στην απουσία του Μαγκομέντ Οζντόεφ

Αναλυτικά όσα είπε ο Έκονγκ:

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ:

«Τα εύσημα πρέπει να πάνε γενικότερα στην ομάδα, γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Μας δίνει αυτοπεποίθηση, είχαμε και τον Κοτάρσκι με τρομερή συνεισφορά σε αυτό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και αύριο και την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ:

«Τα πράγματα κύλισαν ομαλά, είναι πάντα θετικό όταν έρχεσαι στην διάρκεια της προετοιμασίας, γιατί έχει την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τους συμπαίκτες σου. Η προσαρμογή πηγαίνει πολύ καλά και ήδη αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη».

Για το τι περιμένει από τα ματς με την Χαρτς:

«Είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία για εμένα, έχω εμπειρία βέβαια από την Εθνική ομάδα. Είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζεις διαφορετικούς αντιπάλους με διαφορετικές φιλοσοφίες. Έχουμε την δική μας ταυτότητα. Έχουμε δει video από την Χαρτς και γνωρίζουμε ότι έχει διαφορετικό στυλ από την Χάιντουκ».

Για την απουσία του Οζντόεφ:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο. Ο Οζντόεφ έχει προσαρμοστεί πολύ καλά, είναι μια λεπτή γραμμή να συζητάς το ποδόσφαιρο με την πολιτική. Το ποδόσφαιρο μπορεί να φέρει τον κόσμο κοντά και ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξουμε ότι το ποδόσφαιρο φέρνει τον κόσμο κοντά».

Για το αν το αυριανό παιχνίδι είναι «τελικός»:

«Γενικότερα το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας παρασύρει. Σίγουρα υπάρχει και το παιχνίδι στην Τούμπα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να κερδίσουμε».



Τελευταία νέα

Πιτσώτης: «Ξέρω πως δουλεύει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες» (video)

Ο Δημήτρης Πιτσώτης είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Β και ο Έλληνας νεαρός κεντρικός αμυντικός έδωσε την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία