Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η τελευταία πριν την ασπρόμαυρη μάχη

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την τελευταία του πρόβα πριν την αναμέτρηση με την Χαρτς, για τα play off των προκριματικών του Conference League.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση και να δουλέψουν τις λεπτομέρειες που αφορούν το ματς με τους Σκωτσέζους.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πριν την έναρξη του προπονητικού προγράμματος έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση του Δικεφάλου στο Tynecastle Park.

Πριν την έναρξη του προπονητικού προγράμματος, μάλιστα ο Ράζβαν Λουτσέσκου συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο και τους παραχώρησε ομιλία ενόψει της αναμέτρησης με τους Σκωτσέζους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μίλησε για λίγα λεπτά στους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας τους τις απαραίτητες κατευθύνσεις και στη συνέχεια δόθηκε το έναυσμα για την έναρξη του προπονητικού προγράμματος.



Τελευταία νέα

Κανονικά με κόσμο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η πρεμιέρα της Handball Premier ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα διεξαγόταν χωρίς την παρουσία κόσμου...

Στην ίδια κατηγορία