Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Οριστικό: Χωρίς Οζντόεφ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Οριστικά χωρίς τον Μαγκομέντ Οζντόεφ θα αναγκαστεί να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Χαρτς στην Σκωτία, αφού παρά τις ενέργειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατό να εκδοθεί η βίζα του Ρώσου χαφ!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ οι βίζες των Αντρίγια, Ζίφκο Ζίβκοβιτς, Μπάμπα Ράχμαν και Αλί Σαμάτα εκδόθηκαν κανονικά, η βίζα του έμπειρου χαφ δεν κατέστη δυνατό να εκδοθεί μέχρι τώρα παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, το Υπουργείο Εξωτερικών, την UEFA αλλά και την Χαρτς!

Έτσι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ρώσο χαφ για την πρώτη αναμέτρηση με την Χαρτς στο Tynecastle Park, με τους Βρετανούς να δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, δεδομένων και των περιορισμένων επιλογών που υπάρχουν στην μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων».

Όπως τονίζουν πάντως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί συνολικά, καθώς συμβάλλει στην αλλοίωση του ανταγωνισμού, για λόγους που δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους θιγόμενους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες τους, καθώς έχει επαναληφθεί στο πρόσφατο παρελθόν και θα το αντιμετωπίσουν κι άλλες ομάδες στο άμεσο μέλλον…



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία