Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αρκετές οι πιθανότητες για Ρεϊνίερ στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Οι Ισπανοί διατηρούν στο προσκήνιο το όνομα του 21χρονου μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεϊνιέρ κάνοντας αναφορά για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «okfichajes», ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρεϊνίερ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Δικέφαλος αναμένεται να καταθέσει πρόταση στην Ρεάλ για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, με τους «ασπρόμαυρους» να φαντάζουν ως το φαβορί για την απόκτησή του.

«Η κατάσταση με τον Ρεϊνιέρ είναι αρκετά περίπλοκη, δεν είχε καλές σεζόν σε Χιρόνα και Ντόρτμουντ, οπότε οι προσφορές ήταν λίγες. Πλέον, η επιλογή του ΠΑΟΚ είναι αυτή με τις περισσότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί και θα ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Βραζιλιάνου να ανακτήσει την καλύτερη φόρμα του και να λάμψει σε έναν νέο προορισμό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί.



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία