Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τρίποντο με άγχος και… Τζίμα!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αγχώθηκε κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά, αλλά τελικά έφθασε στη νίκη με 2-1, κατακτώντας το τρίποντο και πλέον μπορεί να σκέφτεται τη ρεβάνς με τη Χαρτς.

Στο 14΄ ο Κρίστινσον έδιωξε την κοντινή προβολή του Τζίμα, ενώ στο 25΄ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Ζίβκοβιτς. Ο τελευταίος είχε κερδίσει την εσχάτη των ποινών μετά την ανατροπή του από τον Βαφέα (ο Τσέτσιλας συμβουλεύτηκε το VAR, μια και σε κανονική ροή είχε χάσει τη φάση). O Ζίβκοβιτς απείλησε και στο 41΄, μέχρι που το σκορ το άνοιξε ο Τζίμας στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους. Η φάση άρχισε από τον Μπάμπα, ο Μουργκ δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Κρίστινσον, κάτι που έκανε τελικά ο 17χρονος Τζίμας.

Στο 60΄ ο Τσιγγάρας δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Κρίστινσον, ο οποίος στην επόμενη φάση έδιωξε το σουτ του Τζίμα. Στο 73΄ ο Τσάπαν έκοψε τον Τζίμα σε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Κωνσταντέλια έφυγε λίγο άουτ.

Στο 75΄ ο Μασούρας αξιοποίησε τη σέντρα του Λούμορ και εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Κοτάρσκι, ισοφάρισε σε 1-1.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και στο 78΄ (ένα λεπτό νωρίτερα ο Νάρεϊ είχε δοκάρι) ανέκτησε το προβάδισμα στο σκορ με το αυτογκόλ του Τσάπαν, κι αφού προηγήθηκε συνδυασμός των Κωνσταντέλια και Μπάμπα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (74΄ Λύρατζης), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Τσιγγάρας (63΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (63΄ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (68΄ Νάρεϊ), Τάισον, Τζίμας (74΄ Τόμας).

Κηφισιά: Κρίστινσον, Σάκιτς, Βαφέας, Τσάπαν, Λούμορ, Πέιος (84΄ Νίνης), Παπασάββας, Μασούρας (84΄ Αντερέγκεν), Ιλιεφ (64΄ Ιπαλίμπο), Τετέι, Οζέγκοβιτς.

 



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία