Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Χείμαρρος ΠΑΟΚ, παρέσυρε 4-0 τη Χαρτς

Δημοφιλή

Αποδεικνύοντας με πειστικό τρόπο την ανωτερότητά του απέναντι στη Χαρτς, ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-0 τους Σκωτσέζους και πέρασε πανηγυρικά στη φάση ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, μια και μόλις στο 13΄ «άγγιξε» το γκολ, όταν το δυνατό διαγώνιο σουτ του Βιεϊρίνια σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κλαρκ.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο γκολκίπερ της Χαρτς δεν είχε την ίδια τύχη, βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάισον.

Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και στο 23΄ διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Κωνσταντέλιας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά κι ο Τόμας με γυριστό σουτ πέτυχε το 2-0.

Στο 52΄ ο Κοχρόουν βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε όμως πάνω από τα δοκάρια του Κοτάρσκι. Πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 3-0. Με βολέ ο Κοτάρσκι βρήκε τον Ζίβκοβιτς κι αυτός τον Κωνσταντέλια, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Κλαρκ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και στο 71΄ έφθασαν στο 4-0 με σκόρερ τον Τάισον, που αξιοποίησε την ασίστ του Τόμας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64΄ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (64΄ Τσιγγάρας), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (81΄ Βρακάς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (75΄ Μουργκ), Τόμας (74΄ Τζίμας).

Χαρτς: Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Ατκινσον (82΄ Οφιά), Ντέβλιν (82΄ Χόλιντεϊ), Μπόις (59΄ Ταγκάβα), Κοχρόουν, Κίνγκσλεϊ (66΄ Ντένχολμ), Σάνκλαντ (66΄ Λόρεϊ), Βάργκας.



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία