Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

‘Εκονγκ: «Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι»

Δημοφιλή

Ο Ουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με την ιδιότητα και του υπαρχηγού, πριν από το παιχνίδι της Εθνικής Νιγηρίας κόντρα στο Σάο Τόμε και Πρίνσιπε, με τους Νιγηριανούς να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ωστόσο ο στόπερ του Δικεφάλου υπογράμμισε πως δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι, τονίζοντας την ανάγκη να δημιουργήσει η ομάδα του μια «κουλτούρα νίκης».

«Ποτέ δεν υπάρχει ένα αδιάφορο παιχνίδι. Όταν παίζεις για τη Νιγηρία είναι θέμα υπερηφάνειας. Είναι μεγάλη τιμή για όλους που βρισκόμαστε εδώ. Θέλουμε να δώσουμε μια καλή εικόνα, να τελειώσουμε τον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι όπως κάθε άλλο του ομίλου. Θέλουμε να κερδίσουμε, να πάρουμε την πρώτη θέση αλλά και επίσης να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα νίκης στην ομάδα, ενόψει και τον προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επομένως δεν πιστεύω ότι είναι αδιάφορο αυτό το παιχνίδι, και νομίζω ότι όλοι έχετε δει στην προπόνηση τη διάθεση μας. Όλοι είμαστε πεινασμένοι για τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ



Τελευταία νέα

Παίρνει μπρος το θέμα του προπονητικού στη Θέρμη!

Στην επόμενη φάση περνά το μεγαλόπνοο σχέδιο της οικογένειας Σαββίδη για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία