Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο όριο Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο για την 6η αγωνιστική, με τους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» να πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το όριο για τις κίτρινες κάρτες έχει «πέσει» στις τρεις.

Μάλιστα, δύο εκ των πιο επιδραστικών ποδοσφαιριστών του στη μεσοεπιθετική του γραμμή βρίσκονται μια κίτρινη κάρτα μακριά από την τιμωρία μιας αγωνιστικής.

Πρόκειται για τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που έχουν δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες στα πρώτα πέντε παιχνίδια στη σεζόν, και αν δεχθούν μια ακόμα θα πρέπει να χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Παναθηναϊκό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), ΑΕΚ (εκτός), και Ολυμπιακό (εκτός).

Στο όριο για τιμωρία βρίσκεται και ο Τόμας Κεντζιόρα, που δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (27/9, 20:30) παιχνίδι με τον Βόλο, για λόγους αποφόρτισης.



Τελευταία νέα

Mε την ευχή του ΑΣ ΠΑΟΚ ο Δικέφαλος

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο σήμερα 21/9 στο Πανθεσσαλικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο «ασπρόμαυρος»...

Στην ίδια κατηγορία