Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

Δημοφιλή

Άλλο ένα τρίποντο για τον ΠΑΟΚ, που δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Βόλου με 3-0 και να στρέψει από τώρα την προσοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βόλος απείλησε πρώτος με τον Μαχαίρα στο 5΄ (ο Κοτάρσκι έδιωξε σε κόρνερ), αλλά μετά άρχισε το… σφυροκόπημα του ΠΑΟΚ. Στο 18΄ ο Παπαδόπουλος σταμάτησε πρώτα το πλασέ του Σαμάτα και στην εξέλιξη της φάσης έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή το σουτ του Τάισον.

Στο 24΄ η κοντινή κεφαλιά του Σβαμπ σταμάτησε στο δοκάρι και ο Τσιγγάρας, που πήρε το… ριμπάουντ, αν και ήταν μόνος σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, πλάσαρε πάνω από την εστία. Τρία λεπτά αργότερα ο Σάστρε σούταρε στην αριστερή συμβολή των δοκαριών του Παπαδόπουλου, αλλά κάπου σταμάτησε και η τύχη του Βόλου. Στο 39΄ ο Τάισον εκτέλεσε φάουλ κι ο Κουλιεράκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Μανούχος (διαιτητής VAR) κάλεσε τον Σιδηρόπουλο να εξετάσει τη φάση, κάτι που προκάλεσε την «έκρηξη» του πάγκου του ΠΑΟΚ, αλλά και της εξέδρας, αφού η φάση ήταν ξεκάθαρη (κάτι που διαπίστωσε εκ των υστέρων κι ο Σιδηρόπουλος…).

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον απόλυτα πρωταγωνιστικό ρόλο και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μουργκ διπλασίασε το σκορ, αξιοποιώντας την τρομερή κούρσα του Τάισον, που διέσχισε το μισό γήπεδο.

Στο 48΄ ο Παπαδόπουλος εξουδετέρωσε την εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς και επτά λεπτά αργότερα ο Σαμάτα, μετά την προσπάθεια του Μπάμπα, με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, ξεπερνώντας και τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 58΄ ο Τσοκάνης έδιωξε τελευταία στιγμή το πλασέ του Ζίβκοβιτς, ενώ στο 72΄ ο Κωνσταντέλιας σούταρε άουτ από καλή θέση.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης (76΄ Νέσμπεργκ), Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ (65΄ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς (65΄ Ντεσπόντοφ), Μουργκ, Τάισον (65΄ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (81΄ Τζίμας).

Βόλος: Παπαδόπουλος, Αλχο (56΄ Καλογερόπουλος), Τάχατος, Τσοκάνης (80΄ Ασλανίδης), Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουϊγιέ (46΄ Ενγκίν), Κορνέτ, Κόμπα (64΄ Μεταξάς), Μαχαίρας, Γκαρσία (64΄ Μωραΐτης).



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία