Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΠΑΟΚ Β: Με τρεις απουσίες κόντρα στον Καμπανιακό

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνιδί απέναντι στον Καμπανιακό, με τον προπονητή της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, Αλέξη Αλεξιάδη, να μην υπολογίζει στους Σπυράκο, Τσιόπτση και Κανίς.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Έτοιμος για το δεύτερο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος υποδέχεται τον Καμπανιακό αύριο Σάββατο 30.09 στις 16:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την εντυπωσιακή εμφάνιση και τη νίκη με 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου. Το απόγευμα της Παρασκευής η ομάδα προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής. Επικεντρώθηκε στην μυϊκή δραστηριοποίηση και στην εκτέλεση στατικών φάσεων.

Ο Νίκος Σπυράκος είναι εκτός λόγω ενοχλήσεων, όπως και οι Χισάμ Κανίς και Αλέξανδρος Τσιόπτσης που ταλαιπωρούνται από ίωση. Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι συνθέτουν οι:

Μοναστηρλής, Λυπηρίδης, Νικολακούλης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Κωττάς, Σινανάι, Μανωλιούδης, Γιαξής , Ζίλο, Τασιούρας, Κιτσάκης, Σελιμάι, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τσίκος, Νινούα, Δαρέλας, Ρούμιαντσεβ, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Σμυρλής, Κουλούρης.


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία