Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάτζιος: «Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας την πρόκριση»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σάββατο (21/10, 20:00), την αυστιακή Λινζ, στο πλαίσιο του Β’ γύρου του EHF European League και οι παίκτες του Δικεφάλου περιμένουν τη στήριξη του κόσμου της ομάδας, προκειμένου να ανατρέψουν την ήττα με 27-26 και να πάρουν αυτοί την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αθλητής των «ασπρόμαυρων», Γιάννης Μπάτζιος, έκανε το δικό του «κάλεσμα» στον κόσμο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το Σάββατο έχουμε να αντιμετωπίσουμε σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι την Λιντζ, η οποία είναι τερμάτισε δεύτερη στο αυστριακό πρωτάθλημα. Η καλή εμφάνιση της ομάδας στην Αυστρία, μας κάνει αισιόδοξους για ένα καλύτερο αποτέλεσμα και πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup. Για να επιτευχθεί αυτό το σημαντικό παραπάνω βήμα στην Ευρώπη, σημαντική για εμάς είναι η παρουσία και η στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Σας περιμένουμε λοιπόν στην Μίκρα, για να πανηγυρίσουμε μαζί μία μεγάλη πρόκριση!».



Τελευταία νέα

Πρεμιέρα-πρόκληση για την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στις 15.45 στο «Σπίτι του Χάντμπολ» τον Ολυμπιακό. «Για...

Στην ίδια κατηγορία