Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάρφωσε τον Αστέρα ο Μουργκ (video)

Δημοφιλή

Μπαίνοντας με απειλητικές διαθέσεις στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ φρόντισε να ασκήσει ασφυκτικό πρεσινγκ στους Αρκάδες, έχοντας καταφέρει να «διασπάσει» την άμυνά τους, με τον Τόμας Μουργκ στο 34΄ να τοποθετεί σε θέση οδηγού τον Δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από σουτ που εξαπέλυσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας η μπάλα κόντραρε στον αυστριακό χαφ που βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, αποφεύγοντας εξαιρετικά τον Παπαδόπουλο και πλασάροντας σε κενή εστία για το 0-1. Βασική υποσημείωση δε πως η εν λόγω φάση εξετάστηκε και από πλευράς VAR όμως δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού δεδομένου πως το γκολ πιστώθηκε κανονικά στον ΠΑΟΚ, επικυρώνοντας συνάμα την ονειρεμένη σεζόν του Τόμας Μουργκ με τα «ασπρόμαυρα».

Ενδεικτικό πως επί του παρόντος μετράει έξι γκολ και δύο ασίστ, μοιρασμένες σε Super LeagueUEFA Europa Conference League, και ως εκ τούτου είναι σαφές πως έχει μπει εκ νέου στην εξίσωση από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου. Αναφορικά με την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε μόλις πέντε συμμετοχές ενώ το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 5 Ιανουαρίου 2023 εκτός έδρας με τη Λαμία και έκτοτε δεν είχε αγωνιστεί καθόλου.

 



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία