Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η άγνωστη ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία του Καρρά

Δημοφιλή

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά σκόρπισε θλίψη όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, αφού ο πασίγνωστος τραγουδιστής ήταν γνωστός φίλος του Δικεφάλου.

Μια ιστορική φιγούρα των οπαδών του ΠΑΟΚ, ο Μπάμπης Τσολακίδης, που έχασε το πόδι του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 4/10 του 1999 που κόστισε την ζωή σε έξι αδικοχαμένους οπαδούς του Δικεφάλου, είπε το δικό του «αντίο» στον Βασίλη Καρρά αποκαλύπτοντας και μια ιστορία που φανερώνει το μεγαλείο του.

«Κάποια στιγμή χρειάστηκα βοήθεια για να βάλω τεχνητό μέλος και η μητέρα μου με κάτι μεγάλα ΠΑΟΚια πήγανε και τον βρήκανε σε ένα καφενείο και αυτός από την μεριά του μας βοήθησε με ένα χρηματικό πόσο και μας είπε ότι εγώ θα βοηθήσω αλλά δεν θέλω να το πείτε πουθενά και έτσι έγινε μέχρι σήμερα.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που ούτε καν με ήξερε, ούτε καν είχε την ανάγκη να βοηθήσει αλλά αυτός το έκανε μέσα από τα βάθη της ψυχής του και χωρίς να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΈΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΗ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ», ανέφερε στο μήνυμά του ο Μπάμπης Τσολακίδης.



Τελευταία νέα

STOP στην οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων

Το υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Αστυνομία της Θεσσαλίας λένε «όχι» στην οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία