Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές τέλος! Ώρα για δουλειά (pic)

Δημοφιλή

Επιστροφή στα προγράμματα προπονήσεων επιφύλασσε το σημερινό (28.12) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ δεδομένου πως κατόπιν των διακοπών για τα Χριστούγεννα το αγωνιστικό τμήμα ανανέωσε εκ νέου το «ραντεβού» του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας ενόψει της επανέναρξης της Super League. Εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» φρόντισαν να ταξιδέψουν είτε σε γραφικούς προορισμούς του εξωτερικού είτε στις πατρίδες τους, παίρνοντας τις απαραίτητες «ανάσες».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως μετά την παρουσίαση του βιβλίου «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK» του Κώστα Βασιλόπουλου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φερενίκη στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens στην οποία ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε «παρών» ετοίμασε βαλίτσες προκειμένου να επιστρέψει στην οικογένειά του. Όπως συνηθίζει κατά την περίοδο των διακοπών, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα ο Ρουμάνος τεχνικός επέστρεψε στη Ρουμανία για λίγες ημέρες ούτως ώστε να αποφορτιστεί από την πίεση των διαδοχικών αναμετρήσεων.

«Η διακοπή έρχεται σε καλό σημείο γιατί θέλουμε ξεκούραση και πνευματική ανανέωση. Ολοκληρώσαμε μια σειρά αγώνων που τα λάθη απαγορεύονταν» φρόντισε να επισημάνει κατόπιν λήξης της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά (0-6) με τους «ασπρόμαυρους» να επιστρέφουν ξανά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς από σήμερα.

«Εικόνα» που έδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram αναρτώντας στιγμιότυπα από το σημερινό (28.12) πρόγραμμα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και παρακάτω:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.



Τελευταία νέα

Φιλικό συμπερασμάτων για τον ΠΑΟΚ

Φιλική αναμέτρηση στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έδωσε το τμήμα Μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας...

Στην ίδια κατηγορία