Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτοκόλλητοι οι Τάισον-Κωνσταντέλιας (pics)

Δημοφιλή

Εξαιρετικά δεμένοι φαντάζουν οι Τάισον και Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτυπώνοντάς το σε κάθε παρουσιαζόμενη ευκαιρία όπως ακριβώς συνέλαβε ο «φακός» και στη χθεσινή (04.02) εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Εκ των πρωταγωνιστών ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεδομένου πως μετά το γκολ λύτρωσης του Στέφαν Σβαμπ φρόντισε να ζωγραφίσει με προσωπικό του τέρμα το διπλό των «ασπρόμαυρων» απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με όλους τους παίκτες της μπροστά από τα καρέ της μπλοκάροντας εν πολλοίς το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω η λήξη της αναμέτρησης συνοδεύτηκε αναμενόμενα με πανηγυρισμούς δεδομένης της τροπής της, με τους Τάισον και Γιάννη Κωνσταντέλια να σπεύδουν ο ένας προς το μέρος του άλλου προκειμένου να μοιραστούν μαζί την υπερπολύτιμη νίκη που εξασφαλίστηκε. Σκυτάλη πήραν τα social media εκεί όπου αμφότεροι αντάλλαξαν φωτογραφικά στιγμιότυπα, με τον Βραζιλιάνο χαφ επικαλούμενο την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ να υπογραμμίζει χαρακτηριστικά «μαζί για ακόμη έναν χρόνο».

«Με τον Τάισον το χαίρομαι πολύ το ποδόσφαιρο. Έχουμε την ίδια νοοτροπία. Μου αρέσει να παίζω μαζί του» δηλώνει πανευτυχής ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και Βραζιλιάνος χαφ, ως ένας… καθοδηγητής του λόγω της ηλικίας του δεδομένου πως «Μου αρέσει πολύ να παίζω με τον Κωνσταντέλια, έχει την ίδια νοοτροπία με μένα. Με την ποιότητα που έχει μπορεί να κάνει κάτι ξεχωριστό. Μακάρι να παίξω πολλά παιχνίδια δίπλα του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία