Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το τρόπαιο με Έκονγκ σε πρώτο πλάνο

Δημοφιλή

Εξαιρετικά σημαντική φαντάζει η σημερινή (07.02) μέρα για τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δεδομένου πως Νιγηρία και Νότια Αφρική ρίχνονται στη «μάχη» του Copa Africa με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στον τελικό της μεγάλης αφρικανικής διοργάνωσης, εκεί όπου αναμένεται να συναντήσουν μία εκ των Ακτή Ελεφαντοστού ή Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Σε ένα μομέντουμ που η αμυντική γραμμή κερδίζει το στοίχημα των εντυπώσεων με την έννοια πως οι «Σούπερ Αετοί» έχουν ως παράσημο την απαραβίαστη εστία, με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να φέρει τεράστια ευθύνη.

Ενδεικτικό πως εντός πέντε αγώνων έχουν αντικρύσει μόνο ένα γκολ κατά, με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ να αποτελεί εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με γνώμονα την κατάκτηση του τροπαίου, έχοντας ενεργοποιηθεί εκ νέου από πλευράς Ζοσέ Πεσέιρο κατόπιν των τριβών στη μεταξύ τους σχέση. Ορμώμενη από την επικείμενη «μάχη» με τη Νότια Αφρική, η Νιγηρία κινείται ήδη σε ρυθμούς… ημιτελικών, έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο στην επίσημη ανάρτησή της τον 30χρονο στόπερ του ΠΑΟΚ που αναμένεται να λάβει ξανά φανέλα βασικού.

Σε μια προσπάθεια να αυξήσουν το… hype, οι «Σούπερ Αετοί» στο εν λόγω ποστ ζήτησαν από τους φίλους της εθνικής να ποστάρουν μια σέλφι τους με το εθνόσημο, έχοντας σωρεία αυτοπεποίθησης με γνώμονα την παρουσία τους στον τελικό και επισημαίνοντας «πάμε να το κάνουμε ξανά». Δείτε αναλυτικότερα παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία