Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μία προπόνηση γεμάτη highlights (video)

Δημοφιλή

«Το παρόν και το εγγύς μέλλον είναι γεμάτα… ΑΕΚ» για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει τον κύκλο προετοιμασίας του ενόψει του εντός έδρας Κυριακάτικου ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Σταθερά στο ιατρικό δελτίο ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ακολουθώντας εκ νέου ατομικό πρόγραμμα και παραμένοντας στην παρούσα φάση ως μοναδικός απών με φόντο… ΑΕΚ.

Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τα στιγμιότυπα που αναρτήθηκαν με το γνωστό τελετουργικό της Νέας Μεσημβρίας και τις φάπες στους Τόμας Μουργκ και Μπράντον Τόμας, έθεσε σε δημοσιότητα βιντεογραφικό υλικό από τη σημερινή (07.02) προπόνηση, η έμφαση της οποίας δόθηκε στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ένα… ραντεβού γεμάτο highlights όπως χαρακτήρισε, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου σε πρώτο πλάνο να έχει στα… κόκκινα το γκρουπ ποδοσφαιριστών του.

Σε πρώτη φάση το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε το πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι κατοχής, εκεί όπου ο παίκτης που ανακτούσε για πρώτη φορά μπάλα στην κατοχή του είχε περιθώριο τριών επαφών με τη μπάλα και δέκα μοιρασμάτων σε συμπαίκτες του. Σκυτάλη πήρε ο χωρισμός σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, το άλλο έπαιζε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε σε υψηλή ένταση.

Από το δίτερμα αξίζει να απομονώσει κανείς τις συνεργασίες που εκδηλώθηκαν δις μεταξύ Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Σουαλιό Μεϊτέ, με τον Γάλλο χαφ να φέρει ευθύνη σε δύο εντυπωσιακά γκολ καθώς επίσης και τις επιδόσεις του Στέφανου Τζίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία