Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ντόρτμουντ ο Ρόις (video)

Δημοφιλή

Με ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού της Μπορούσια Ντόρτμουντ στα social media, ο Μάρκο Ρόις ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν ως ελεύθερος από τον σύλλογο μετά από δώδεκα χρόνια.

Ο 34χρονος μέσος βρίσκεται στον σύλλογο από το 2013, ενώ την ίδια ώρα έχει αποτελέσει και παίκτης της ακαδημίας. Με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας μετράει 424 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 154 γκολ και 115 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Γερμανίας και τρία Σούπερ Καπ.

«Πως να ξεκινήσω; Αγαπητοί οπαδοί της Ντόρτμουντ, μπόρεσα να παίξω σε αυτό το υπέροχο γήπεδο για 12 χρόνια. Έχω αφιερώσει τη μισή μου ζωή σε αυτή την ομάδα. Με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Υπήρχαν κυρίως πολλές καλές στιγμές μπορώ να πω. Η ομάδα και εγώ πήραμε την απόφαση να μην επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Με κάνει τρομερά περήφανο και είμαι ευγνώμον που παίζω για αυτό το κλαμπ για τόσα πολλά χρόνια. Μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να βρω τις σωστές λέξεις.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό για εμένα να το πω στους φιλάθλους πρώτα. Ακόμα έχουμε έναν μεγάλο στόχο να πετύχουμε. Θέλουμε να πάμε στο Γουέμπλεϊ. Θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο ξανά στο Ντόρτμουντ. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η απόφαση που έχω πάρει.

Συνοψίζει αυτό το θέμα. Τώρα μπορούμε όλοι να συγκεντρωθούμε σε αυτό τον μεγάλο στόχο. Να δούμε ο ένας τον άλλον μερικές φορές ακόμα σε αυτό το σπουδαίο γήπεδο. Αυτό το Σάββατο για την ακρίβεια. Συγκέντρωση για τα επόμενα παιχνίδια. Και θα τα πούμε», ήταν τα λόγια του Ρόις, ο οποίος μίλησε μπροστά από το Yellow Wall.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία