Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοριτσάρες φτιαγμένες από… χρυσό!

Δημοφιλή

Για την εξ αναβολής 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στους Νέους Επιβάτες και επικράτησε με 3-0, φτάνοντας και μαθηματικά στην κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος Ελλάδος και του δέκατου συνεχόμενου!

Το παιχνίδι ήταν νευρικό στα πρώτα του λεπτά, με τον ΠΑΟΚ Morris να έχει την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε με κάποια σουτ την αντίπαλη εστία, χωρίς να μπορέσει να βρει κάποια κλασσική ευκαιρία.

Στο 17ο λεπτό της συνάντησης όμως, ο ΠΑΟΚ Morris βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με την Μήτκου να κάνει διαγώνιο γέμισμα από τα αριστερά προς την αντίπαλη περιοχή, η Χέλμβαλ κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και αφού ζύγισε την προσπάθειά της, έκανε το 1-0 με πολύ όμορφο δεξί σουτ. Οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 33′ με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ, η Θωμαή Βαρδαλή έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ Morris.

Λίγο αργότερα και έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ η Ακίντα γύρισε την μπάλα, όμως η Χέλμβαλ δεν κατάφερε από κοντά να κάνει το 3-0, με την Κυδωνάκη να απομακρύνει την μπάλα πάνω από την γραμμή. Τίποτα αξιοσημείωτο δεν έγινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Με το… καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου, η Γιαννακά έστρωσε την μπάλα στην Ακίντα, η οποία από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ, με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ. Στο 49′ η Γιαννακά πήρε τον έλεγχο της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό, όμως η Γκούρτνερ μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στο 58′ ο ΠΑΟΚ Morris «κλείδωσε» τη νίκη. Η Χαλατσογιάννη κινήθηκε στον άξονα, άνοιξε την μπάλα στα αριστερά, βρήκε την Μήτκου, η οποία με μια πολύ ωραία σέντρα βρήκε την Χέλμβαλ η οποία με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και ο ΠΑΟΚ Morris επικράτησε με 3-0, έφτασε τους 68 βαθμούς και κατέκτησε και μαθηματικά το 19ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Μεγάλη στιγμή και για την Φανή Δοϊρανλή, η οποία πέρασε ως αλλαγή στο 81ο λεπτό, επιστρέφοντας στους αγωνιστικούς χώρους μετά από την αρχή της σεζόν, όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 16:00, όπου και θα αντιμετωπίσει και πάλι τον ΟΦΗ, αυτή την φορά στο Ηράκλειο για την νοκ-άουτ ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΠΑΟΚ Morris – ΟΦΗ: 3-0

Τα γκολ: Χέλμβαλ 17′, 58′, Βαρδαλή 33′

Ημίχρονο: 2-0

ΠΑΟΚ Morris (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Κοσκερίδου, Μήτκου, Αχμέντοβα, Γκούνη, Χαλατσογιάννη (81′ Τζούρτζεβιτς), Στράντζαλη (Αργυρίου 61′), Βαρδαλή (Κιουρεξίδου 70′), Ακίντα (Παπαδοπούλου 61′), Γιαννακά (Δοϊρανλή 81′), Χέλμβαλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία